• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
1/65

©fotorien.nl 2016. All Rights Reserved.

Zandhuizen 1 - FCK 1

FC KRAGGENBURG WEL WINST, GEEN BESTE WEDSTRIJD.

 

De uitwedstrijd tegen VV Zandhuizen werd wel gewonnen door de Kraggenburgers, maar de vorm was, net als de afgelopen weken, ver te zoeken. Voor trainer Ernst was het ook deze week weer een puzzel om een elftal op de been te krijgen. Het zegt al heel veel dat van de 15 namen die namens FC Kraggenburg in het programmaboekje van VV Zandhuizen stonden, er 8 helemaal niet aanwezig waren, laat staan op het veld stonden. Het mooie lenteweer van zondagmiddag voorspelde een aangename voetbalzondag, maar niets was minder waar. Het leek wel of de voetballers van beide ploegen de lentekriebels in de benen hadden zitten, want van goed voetbal was deze middag geen sprake. Gelukkig konden de toeschouwers zich warmen aan het aangename zonnetje, want er was weinig voetbal te beleven om warm van te worden. FC Kraggenburg grossierde deze middag weer in foute passes, geen goede balaannames , weinig tempo en het missen van de minimale kansen die het zichzelf dan wel kon creëren. Gebrek aan strijdlust was zo ongeveer het enige wat je de spelers niet kon verwijten. Het was pas in de 40e minuut van de wedstrijd dat er eindelijk iets te juichen viel voor de meegereisde poldersupporters. Na goed druk zetten van Rene vd Wiel en een miscommunicatie in de verdediging van Zandhuizen veroverde hij de bal, aarzelde niet en knalde de bal diagonaal in de verre hoek. 0 – 1.

 

Na rust veranderde er weinig aan het spelbeeld. VV Zandhuizen kon niet beter, FC Kraggenburg, hoewel de betere ploeg, helaas ook niet. Kansen waren er nog wel voor de polderploeg, maar Wesley vd Heiden, Mart van Keulen, Joost Potters en Rinke Biesheuvel verzuimden om de ballen die voor het intikken lagen, te verzilveren. Dat zelfs, de aan het eind van de wedstrijd, toegekende strafschop gemist werd door Mart van Keulen, was tekenend voor de hele wedstrijd van FC Kraggenburg deze middag. Volgende week de uitwedstrijd tegen Willemsoord.

 

Opstelling: Richard Wiegmink, Rens Hupkes, Rene vd Berg, Lars van Diepen, Rob van Vilsteren, Mart van Keulen, Jesper Oosterwijk, Rinke Biesheuvel, Joost Potters, Rene vd Wiel, Youri Potters (45e Wesley vd Heiden)

Doelpunt: 0 – 1 Rene vd Wiel

Please reload