• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
1/65

©fotorien.nl 2016. All Rights Reserved.

Hendri van Eerde nieuwe hoofdtrainer FC Kraggenburg

Hendri van Eerde nieuwe hoofdtrainer FC Kraggenburg

Hendri van Eerde uit Marknesse traint volgend seizoen de selectie van FC Kraggenburg. Het bestuur van de voetbalvereniging is verguld met de aanstelling van Van Eerde. ‘Wij denken dat hij een goede bijdrage kan leveren aan de spirit in het team.’

Van Eerde trainde de selectie van FC Kraggenburg al eerder. Van 1996 tot 1999 was hij hoofdtrainer bij de club, waar hij daarna nog drie jaar in het tweede bleef voetballen. Samen met de huidige voorzitter Berry Brands van FC Kraggenburg werd hij met het tweede ongeslagen kampioen. Van Eerde: ‘ik vind het mooi dat ik nu weer terug ben als trainer, terwijl Berry voorzitter is. Kraggenburg vond ik altijd al een mooie club, net als Espel en Blokzijl. Ik hoop hier met veel plezier training te kunnen geven en mooie activiteiten mee te beleven. Gezelligheid en sfeer op de club zijn heel belangrijk.’

Foto: Het contract wordt ondertekend door voorzitter Berry Brands en trainer Hendri van Eerde! 

(fotocredits: fotorien.nl)

 

 

Please reload