• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
1/65

©fotorien.nl 2016. All Rights Reserved.

FC dag

Geachte leden en vrijwilligers van FC Kraggenburg,             

 

  (Opgavenformulier)   

Op zaterdag 10 juni a.s. vanaf 13.00u organiseert FC Kraggenburg de jaarlijkse FC dag. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van FC Kraggenburg. Dus als je iemand kent die het leuk vind om mee te voetballen dan is diegene van harte welkom. Na afloop van het sportieve deel wordt er een gezellige barbecue gehouden, waar nagepraat kan worden over deze dag.

 

Indelen van de teams:

Plezier, laagdrempeligheid en elkaar ontmoeten staat voorop bij de FC dag. De dag moet in het teken staan van gezelligheid, waarbij ook nog gevoetbald wordt. Vorig jaar was er een prima opkomst. Deze lijn willen we graag doortrekken en daarom is er een opgaveformulier toegevoegd aan deze mail. 

 

Informatie over de barbecue:

De betaling van de barbecue gaat dit jaar cash, tijdens de FC dag. Als iemand zich heeft opgegeven, bestellen we het vlees. Van een iedere opgave wordt wel verwacht dat zij ook daadwerkelijk het geld betalen, of anders op tijd afmelden, uiterlijk 6 juni.

 

Hoe kun je je opgeven?

Het opgaveformulier kan je inleveren bij de voetbalkantine of via deze e-mail naar secretariaatfck@hotmail.com. Om het nog makkelijker te maken mag je ook je aanmelding appen naar: 06-23337730. Aanmeldingen dienen we voor 6 juni binnen te hebben!  

 

Wij hopen op een sportieve, gezellige en geslaagde dag met elkaar! 

 

Een sportieve groet,

Het bestuur

Please reload