• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
1/65

©fotorien.nl 2016. All Rights Reserved.

Gerrit Bien nieuwe hoofdtrainer FC Kraggenburg!

 

Met ingang van het seizoen 2017-2018 zal Gerrit Bien aantreden als hoofdtrainer bij FC Kraggenburg. 

De rasechte Kampenees volgt hiermee Hendri van Eerde op, die Kraggenburg weer terug naar de 4e Klasse heeft geleid. Bien is al meerdere jaren een bekend trainer in de regio Kampen, in de Noordoostpolder was hij eerder trainer bij VV Nagele. 

In Bien denkt het bestuur een trainer gevonden te hebben, die met zijn ervaring en instelling het werk van Van Eerde prima voort kan zetten. Daarbij is Bien een echte ‘verenigingsman’, wat bij een dorpsvereniging als FC Kraggenburg een onmisbare eigenschap is. 

Het bestuur wenst Gerrit veel succes voor het komende seizoen.

Please reload