• Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
1/65

©fotorien.nl 2016. All Rights Reserved.

Friese derby op De Brem in Kraggenburg

Zaterdag 15 juli om 15.00 uur spelen Harkemase Boys en ONS Sneek een oefenpartij op sportcomplex De Brem in Kraggenburg. Beide teams spelen in de derde divisie. Toeschouwers zijn van harte welkom, de kantine is open. 

Harkemase Boys is een graag geziene gast bij FC Kraggenburg. Al vele jaren komen zij in de zomerstop voor hun trainingskamp naar Kraggenburg. De A-selectie van Harkemase Boys start op maandag 10 juli met een training de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vrijdag 14 juli komen zij naar Kraggenburg voor een tweedaags trainingskamp. Vrijdagavond en zaterdagochtend zijn zij voor de trainingen te vinden op de prachtig groene velden Van FC Kraggenburg. ONS Sneek is die zaterdagmiddag de eerste tegenstander van de oefencampagne. Het belooft een spannende oefenwedstrijd te worden tussen de beide aan elkaar gewaagde derde divisionisten. 

FC Kraggenburg verheugt zich op de Friese derby op het sportcomplex. ‘Jaarlijks probeert Harkemase Boys een aansprekende tegenstander te vinden. Wij denken dat dat met ONS Sneek goed gelukt is. Wij hopen dan ook op veel publiek.’

Please reload