• Twitter - Black Circle

©fotorien.nl 2016. All Rights Reserved.

October 8, 2015

FC KRAGGENBURG WEL WINST, GEEN BESTE WEDSTRIJD.

De uitwedstrijd tegen VV Zandhuizen werd wel gewonnen door de Kraggenburgers, maar de vorm was, net als de afgelopen weken, ver te zoeken. Voor trainer Ernst was het ook deze week weer een puzzel om een elftal op de been te krijgen. Het zegt al heel veel dat van de 15 namen die namens FC Kraggenburg in het programmaboekje van VV Zandhuizen stonden, er 8 helemaal niet aanwezig waren, laat staan op het veld stonden. Het mooie lenteweer van zondagmiddag voorspelde een aangename voetbalzondag, maar niets was minder waar. Het leek wel of de voetballers van beide ploegen de lentekriebels in de benen hadden zitten, want van goed voetbal was deze middag geen sprake. Gelukkig konden de toeschouwers zich warmen aan het aangename zonnetje, want er was weinig voetbal te beleven om warm van te worden. FC Kraggenburg grossierde deze middag weer in foute passes, geen goede balaannames , weinig tempo en het missen van de minimale kansen die het zichzelf...