top of page

Vertrouwenspersoon FC Kraggenburg

Heeft u te maken met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag binnen onze vereniging  en wilt u hier met iemand over praten? FC Kraggenburg heeft twee (m/v) vertrouwenscontactpersonen (VCP) benoemd om een eerste aanspreekpunt te hebben voor haar leden. De VCP is bekend met de mogelijkheden om hulp te krijgen en kan u hierover adviseren en/of doorverwijzen en heeft hier ook een training voor ontvangen via NOC*NSF. Zodoende dient de VCP als eerste opvang voor leden. Tevens geeft de VCP advies aan de vereniging over preventieve maatregelen.

Niet alleen degene die is getroffen door ongewenst gedrag kan contact opnemen met de VCP, maar ook een beschuldigde heeft de mogelijkheid om de VCP om verwijzing naar het goede advies te vragen. Heeft u een vermoeden van ongewenst gedrag bij iemand in uw omgeving? Ook dan kunt u contact opnemen met de vertrouwenscontactpersoon en de mogelijkheden voor hulp bespreken.

De VCP bij FC Kraggenburg zijn Ron Potters en Ellen Wermink.

U kunt bij hen vragen stellen en melding doen van ongewenst gedrag via vertrouwenspersoon@fckraggenburg.nl.

 

Of persoonlijk contact opnemen met één van beide. Ron Potters: 06 27 57 82 30 en Ellen Wermink: 06 13 53 83 96. Informatie wordt door de VCP altijd vertrouwelijk behandeld.

bottom of page